torstai 17. tammikuuta 2013

Lumi-huivi

Blogikaveriltani Hilkalta joulukalenteriyllätyksinä saamistani Angorina Lyx mohair-langoista neuloin aivan ihanan pehmeän ja lämpimän Lumi-huivin. Tämä on jo toinen huivi minulle itselleni tänä vuonna. Jonkinlainen huivihulluus on nyt päällä, tekisi mieleni tehdä lisää! Ehkä jollekin muulle kuitenkin tällä kertaa.
 Pitsikuvio oli helppoa tehdä, kunhan sen ensin oppi.
Tästä huivista tuli varmaan lankavalinnan takia vähän pienempi kuin ohjeen mitat. Jouduin myös jättämään kaksi viimeistä kierrosta pois, kun lanka alkoi uhkaavasti loppua. Päättelyn jälkeen sitä jäi sellaiset 30 senttiä, eli aika tiukille meni! Kädet vaan viuhtoi nopeammin ja nopeammin loppua kohti, että ehtisin neuloa huivin ennen kuin lanka loppuu, hih.

Koitin ottaa itselaukaisimella samanlaisen kuvan kuin ohjeessa, mutta tarkennus meni pieleen ja valokin oli kehno, noh, näettepä nyt kuitenkin, että se on tosiaan huivi.

2 kommenttia:

 1. Kauniin huivin saitkin aikaan, malli on aivan ihana! Tiiätkös, minun piti heti mennä penkomaan, olisikohan lankaa lisää, mutta niin pieni kerä on, ettei kannata lähettää. :(
  Olet kyllä monitaituri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kyllä tämä on ihan sopivan kokoinen huivi kuitenkin ja parin rivin puuttumista kuviosta ei huomaa, ellei tiedä katsoa :)

   Poista