tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 lempiaskarteluni

Olen listannut lempilankailuni ja lempiskräppäykseni vuodelta 2012, ja kaikki muu blogiini vuoden 2012 aikana ilmestynyt piipertely saa jäädä kategoriaan askartelu. Tässä siis kymmenen suosikkiani blogini muusta sisällöstä. Askartelut ovat aikajärjestyksessä ja linkki vie kyseiseen postaukseen. Vähän korttipainotteinen tästä listasta nyt tuli, ja lasten askartelut jätin kokonaan pois - eihän niitä voi paremmuusjärjestykseen laittaa.

Hauska ja askarteluntäyteistä uutta vuotta sinulle! Mukavaa kun kävit!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania luomuksia ja kaikki niin kivan erilaisia! Hienoja kertakaikkiaan.Näitä TOP10 on tosi kiva aina katsella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä on tosiaan mukava lueskella muiden blogeista ja siksi teinkin omia listoja peräti kolme kappaletta :D

   Poista
 2. Hienoa, kun olet ollut näin ahkera, että olet postannut viime vuoden töistäsi yhteenvetoa! Olet kyllä monipuolinen ja aikaansaava askartelija. Ja perheessäsi kasvaa upeita askartelijoita myös!
  Kiitos blogikaveruudestasi ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle, onpa ihanaa kun aina muistat vierailla ja kommentoida!

   Poista
 3. Upeita töitä sinulla! Ja Hyvää Uutta Vuotta! Kiitos kun kävit blogissani.

  VastaaPoista
 4. upeita projekteja, hieno top10!!! =)

  iloa alkavalle vuodelle!! =)

  VastaaPoista
 5. Paljon kaikkea kivaa! Kävin katsomassa tuon Mixed media-taulujutun, koska miulla on juuri nyt mielessä, että kokeilisin taulun tekoa ja juuri tänään :D
  Kyselit sitä Gessoa. Joko olet löytänyt? Meillä löytyy sitä ainakin Tiimarista ja Suomalaisesta kirjakaupasta ja muistaakseni myös Paperinauhasta voi tilata sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattelin silloin kun tuota taulun tekoa suunnittelin, kaikki paikalliset askartelukaupat Tiimarit sun muut, mutta en löytänyt. Ehkä pitää tehdä uusi kierros, tai jostain verkkokaupasta tilata. Nyt on vähän päässyt unohtumaan koko gesson metsästys :) Kiitos vinkeistä enivei!

   Poista